Anne Boone

Ik ben Anne Boone; studeerde af in 1983 aan de Rug met specialisatie kleine huisdieren.Na 4 jaar freelance te werken stichtte ik de praktijk in 1987 te Deinze.

De praktijk verhuisde naar de huidige locatie in 1992 en werd volledig gerenoveerd in 2011.
Mijn specifieke interesses: alternatieve holistische diergeneeskunde als lid van de Studiegroep Complementair-werkende dierenartsen van de KNMvD en ethologie (gedrag) als lid van het VDWE (vlaamse dierenartsenwerkgroep ethologie). In de praktijk doe ik graag radiologie, chirurgie, dermatologie en voeding alsook knaagdieren, vogels en vissen.

Mijn hobby’s: mijn drie schatten van kleinkindjes, mijn hond Sjoerd, de poes, de paarden, de vissen en reizen.

Laura Vankeersbilck

Ik ben Laura Vankeersbilck . In 2015 studeerde ik af als dierenarts. Een wensdroom ging hiermee in vervulling. Ik deed intussen ervaring op in dierenartsenpraktijken in Tielt, Wielsbeke en Ruddervoorde.

Sinds 2016 ben ik full-time-tewerkgesteld bij Anequi: een heel fijne ervaring en een uitdagend werkklimaat. Mijn interesse is op dit ogenblik nog algemeen, maar richt zich toch wel tot honden, katten en knaagdieren.

Mijn hobby’s liggen in het verlengde van mijn beroep: paardrijden en dieren in het algemeen. Maar ook het samenzijn met vrienden, reizen, een goed boek lezen, koken en interieurinrichting boeien mij erg.