Preventie

Dat staat zeer hoog in ons vaandel. Wij gaan U een passend advies geven voor Uw huisdier en zijn omgeving, betreffende vaccinatie, voeding, ontworming, vruchtbaarheid en tandhygiëne. Dit wordt maatwerk en geen standaarduitvoering.

 

Oogonderzoek

Ophtalmologie is een zeer belangrijke tak. Dus vaak ook als dringend geklasseerd. Wij doen eerstelijns en ook de extra-oculaire operaties. Voor de verdere aanpak werken  we samen met een meer gespecialiseerde oogarts.

 

Oogheelkunde   Oogheelkunde

 

Tandheelkunde

Sedert 2015 hebben we onze tand-unit vernieuwd. Hierdoor kunnen we de meeste problemen aan. We doen natuurlijk tandreiniging met ultrason, tandextracties en paradontie .

Tandunit

Tandheelkunde

tandheelkunde (2)

Medische beeldvorming

Sedert 2011 beschikken we over digitale rx ontwikkeling. Dit zorgt voor een veel snellere en accurate manier van werken.

Zouzou Abraham (2)    black panther  Maya Du Bois    happy hoest  Medische beeldvorming

 

Bloedanalyse

De mogelijkheid om zelf bloedanalyses te doen in de praktijk is een hele vooruitgang. Het geeft een sneller inzicht in de problematiek. Zeker wanneer de staalname gebeurt buiten de laboratorium-ophaaluren.  Voor vergaande onderzoeken werken we nog wel steeds samen met het laboratorium.

kitvia5

kitvia4 kitvia3 kitvia kitvia 2

Bloedanalyse

Bloedanalyse

 

Microscopie

Onze microscoop is uitgerust met camera zodat wij u kunnen laten meekijken bij de huid- en oor preparaten. Er is ook een video-otoscoop.